5_ef.png2_ef.png6_ef.png7_ef.png1_ef.png8_ef.png4_ef.png

Τομείς εφαρμογών

Είτε πρόκειται για πινακίδα οδικής σήμανσης ή για επιγραφή, για υπόστεγο στάθμευσης ή κτίριο εκδηλώσεων μεγάλης επιφάνειας, είτε πρόκειται για ιστούς σημαιών περιφράξεις ή διαφημιστικές κατασκευές: Η σύγχρονη θεμελίωση με βιδωτά θεμέλια Krinner προσφέρει πολύπλευρες δυνατότητες εφαρμογής. Υψηλή σταθερότητα, αποδοτικότητα και αντοχή στο χρόνο χωρίς εκσκαφή και χωρίς σκυροδέτηση.

ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η κατασκευή με ξύλο είναι μία λύση ανθεκτική και με αντοχή στο χρόνο. Σε αυτή την περίπτωση το βιδωτό θεμέλιο είναι η βέλτιστη λύση.
Περισσότερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα, κερδίστε νέους πελάτες και αγορές. Χάρη στη βέλτιστη και γρήγορη συναρμολόγηση προκύπτουν τεράστιες δυνατότητες εξοικονόμησης χρόνου και χρήματος.
Περισσότερα

ΑΣΤΙΚΗ ΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος γρήγορα με ασφάλεια και με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και ταυτόχρονα εξοικονόμηση χρημάτων.
Περισσότερα

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ

Το βάθος θεμελίωσης έως 3,5 μέτρα και η υψηλή ποιότητα των βιδωτών θεμελίων της KRINNER επιτρέπουν ακόμα και την υλοποίηση κατασκευών μεγάλης επιφάνειας σε πολύ σύντομο χρόνο.
Περισσότερα

ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ

Περιφράξεις κήπων, βιομηχανική περίφραξη ή περιφράξεις υψίστης ασφαλείας. Για προστασία, διακόσμηση ή ασφάλεια. Τα ειδικά σχεδιασμένα για περιφράξεις βιδωτά θεμέλια της KRINNER σας παρέχουν απεριόριστες δυνατότητες για την ορθολογική υλοποίηση οποιουδήποτε έργου.
Περισσότερα

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Με τα ειδικά βιδωτά θεμέλια για μικρές κατασκευές σε κήπους, χώρους αναψυχής τοποθετήστε εύκολα, γρήγορα, ξεκούραστα:
Περισσότερα

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Για όλα τα γνωστά στην αγορά σταθερά συστήματα στήριξης και συστήματα ανίχνευσης του ηλίου, η KRINNER έχει αναπτύξει ειδικά θεμέλια και θεμέλια μεγάλου μεγέθους. Η συμβατότητα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της τεχνολογίας.
Περισσότερα

εφαρμογές-φωτοβολταϊκά-συστήματα εφαρμογές-κήπος εφαρμογές-περιφράξεις εφαρμογές-προκατασκευασμενα-κτίρια εφαρμογές-αστική-δόμηση εφαρμογές-διαφημιστικές-κατασκευες εφαρμογές-ξυλινες-κατασκευές